dijous, 4 de juny del 2015

La robòtica a Educació Artística

La robòtica se'ns presenta com una eina interdisciplinar i "diferent” que beneficia en certa manera a l'assoliment d'uns determinats coneixements. A més, és una eina divertida i atractiva per a la majoria d'infants, que els enfronta a problemes complexes que han de resoldre mitjançant l'experimentació, tenint en compte que no hi ha una única solució. 

Personalment, he trobat molt interessant la utilitat que li dóna Xavier Rossell a la Bee-bot. Bàsicament enganxa retoladors a la part de darrere de la Bee-bot i això fa que quan es desplaci es creïn produccions visuals.


Una altra eina que ens pots ser útil és el Pro-bot. Aquest ja té inserit un espai per col·locar un llapis o retolador. Llavors, a partir dels moviments, els infants també poden crear produccions dirigides, o bé totalment lliures. En definitiva, la robòtica és una forma de fomentar la creativitat, l'espontaneïtat i la imaginació dels infants.Si us interessa conèixer més coses sobre la robòtica, en el blog d'en Xavier Rossell trobareu un munt d'idees!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada