diumenge, 7 de juny del 2015

Google Art Project

Veronica Capasso i Melina Jean, autores de l’article comentat en l’entrada anterior, utilitzen el Google Art Project com a recurs didàctic dins l’àrea d’Educació Artística.

Google Art Project és una galeria virtual que et permet conèixer més de 30.000 obres d’art provinents de 150 museus situats en 40 països diferents. L’objectiu bàsic d’aquest projecte és garantir l’accés a qualsevol persona, a les obres d’art més importants de tot el món. 

Art Project posseeix una gran col·lecció d’imatges d’alta resolució de 400 artistes diferents i a la vegada, també et deixa fer un recorregut virtual per diversos museus. 

Les propostes didàctiques que van elaborar aquestes dues autores envers el Google Art Project, són les següents:

1. Crear una galeria en la qual apareguin obres d’una determinada època històrica, que representin algun esdeveniment, per temes, per estil, etc. Un exemple podrien ser obres de la Segona Guerra Mundial. Això permet a l’alumnat dissenyar la seva pròpia galeria i a més, analitzar i justificar les obres en el context escollit. Convé ressaltar, que per crear la galeria només cal disposar d’un compte de correu Google. 

2. La segona opció que proposen és observar en detall unes determinades característiques d’una obra. Per exemple, el traç, la tonalitat, la tècnica, etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada