divendres, 22 de maig del 2015

La robòtica dins l'aula ordinària


La Salle Campus Barcelona-URL col·labora amb diferents escoles per realitzar projectes transversals de robòtica des de P3 fins a 4t d’ESO.

La robòtica se’ns presenta com una eina interdisciplinar i que beneficia de forma positiva l’assoliment d’uns determinats coneixements. A més, és una eina divertida, atractiva i diferent per a la majoria d’infants, que els enfronta a problemes complexes que han de resoldre mitjançant l’experimentació, tenint en compte que no hi ha una única solució. 

El projecte que imparteix l’escola Salle Campus Barcelona-URL consisteix en realitzar activitats en les quals l’element protagonista és la robòtica i a través d’aquesta es treballen conceptes de diferents matèries (multidisciplinarietat). 

Només afegir que des de aquesta escola també és treballa l’anomenada robòtica terapèutica. Està destinada a infants amb algun tipus de discapacitat i llavors, se’ls hi proporcionen diverses plataformes tecnològiques que els hi poden ajudar a evolucionar. 

Per accedir a la notícia, feu clic aquí

1 comentari:

  1. Bones!

    Llegida la teva entrada, vull comentar que la interdisciplinarietat m'encanta i el fet de poder-la treballar amb la robòtica educativa i les tecnologies aporta a l'alumnat un benefici molt gran pel desenvolupament dels seus processos d'ensenyament-aprenentatge.
    Poc a poc la robòtica va agafant el seu espai dins del centres educatius. Espero que això sigui creixent.
    Pel que fa a la robòtica terapèutica mai havia sentit a parlar d'ella, m'informaré més sobre aquesta ja que la trobo molt interessant.

    Saluts.

    ResponElimina